Kantoor kas

Buytenshuys heeft sinds 2016 de term Kantoor kas ontwikkeld, de term spreekt precies voor wat het product is, een kas op kantoor, een kantoor kas. De kantoor kas is heel populair, wij zien de kantoor kas steeds vaker op kantoren terug. De kantoor kas is veelvoudig in te zetten en bovendien is de kantoor kas een voordelige investering. De kantoor kas zorgt ervoor dat u in een dag tijd een gesloten ruimte creƫert. Door de kantoor kas kunt u in meer rust werken of u kunt in deze kantoor kas met een grotere groep vergaderen. Wat uw idee ook is, de kantoor kas is de ideale kameleon op kantoor.

Veilig werken in uw kantoor kas

De kantoor kas is in verschillende soorten en maten te krijgen, bovendien is de kantoor kas met verschillende types glas te leveren. Standaard word onze kantoor kas geleverd met veiligheidsglas, dit zorgt ervoor dat de kantoor kas veilig gebruikt kan worden in een drukke omgeving. Doordat u dagelijks de kantoor kas in en uitloopt, is veiligheidsglas een zekerheid die u moet hebben voor uw kantoor kas. Het veiligheidsglas zorgt tevens voor de transpirantie van in en buiten uw kantoor kas. Door de transpirantie van de kantoor kas, blijft uw kantoorruimte ruimtelijk.

Dubbel glas in uw kantoor kas

Bent u opzoek naar een kantoor kas welke meer geluidsdicht is? Doordat wij verschillende type kantoor kassen leveren, is er ten alle tijden een kantoor kas die bij u past. De kantoor kas met dubbel glas is een kantoor kas die veelvoudig wordt in gezet als vergaderruimte. De kantoor kas houdt het geluid beter binnen, waardoor een gesprek in alle rust te voeren is. De kantoor kas met dubbel glas zorgt tevens voor een behaagelijke temperatuur.

Polycarbonaat in uw kantoor kas

Naast een kantoor kas met glas, bestaat de mogelijkheid van polycarbonaat in de kantoor kas ook. De kantoor kas met polycarbonaat zorgt voor nog meer privacy. Wanneer u in de kantoor kas staat of buiten de kantoor kas bent, zult u merken dat het naar binnen- of buiten kijken wazig is. Het polycarbonaat van uw kantoor kas is transparant maar minder transparant dan een kantoor kas met glas. De kantoor kas met polycarbonaat is ideaal voor als u geen nieuwsgierig publiek wenst te trekken. Naast de privacy is het polycarbonaat van een kantoor kas enorm sterk. Hierdoor is de kantoor kas met polycarbonaat ideaal voor op uw kantoor.

Hoog model

De kantoor kas is in verschillende hoogtes te bestellen, dit geld voor de nok van de kantoor kas maar ook voor de goothoogte van uw kantoor kas. Het kan voorkomen dat de hoogtevan de kantoor kas van belang is vanwege bijvoorbeeld een beperkte plafond hoogte, ook hier is de kantoor kas flexibel in. De standaard hoogte van onze kantoor kas is 278 cm in de nok en 201 cm in de wand. Van deze standaard hoogte kunnen wij afwijken door een kantoor kas te kiezen met bijvoorbeeld een nokhoogte van 254 cm. In sommige situaties kan het zijn dat door het wijzigen van de kantoor kas nok, uw goothoogte lager wordt. Vraag goed naar de hoogtes van de kantoor kas.

Kleurrijke kantoor kas

Wij kunnen het blijven zeggen maar een kantoor kas is heel flexibel, onze kantoor kas is op zoveel diverse wijzen te leveren. Hierboven heeft u kunnen lezen over een kantoor kas met glas, een kantoor kas met polycarbonaat, een kantoor kas verhoogd of verlaagd. Wat u zoekt, kunnen wij leveren. Bent u meer van het design en wenst u dat de kantoor kas in het design van uw interieur mee gaat? De kantoor kas is standaard in het zwart en groen te leveren, maar bent u opzoek naar een kantoor kas in een specifieke kleur? Dan is dit mogelijk! Onze kantoor kas kan in elke gewenste RAL-kleur geleverd worden, let wel een kantoor kas in een specifieke kleur is tegen meerprijs.

Kantoor kas snel op kantoor

Door onze ervaring in het plaatsen van een kantoor kas kunnen wij snel en efficient werken. Hierdoor is een kantoor kas vaak in 1 dag geplaatst. Onze monteurs kunnen met hoge kwaliteit een kantoor kas bij u op kantoor plaatsen. Naast het efficient werken, beschikken wij over eigen transport, hierdoor is de kantoor kas enorm snel te leveren.

Ervaring en kwaliteit in kantoor kassen

Ervaring en kwaliteit kenmerken onze dienstverlening, de kantoor kas is 1 van onze grote passies. Doordat wij op jaarbasis enorm veel kantoorkassen plaatsen, beschikken wij over een groot portfolio in de kantoor kassen. Grote bekende namen hebben bij Buytenshuys een kantoor kas afgenomen, doordat zij de ervaring proeven in onze aanpak. Buytenshuys gaat ten alle tijden voor een kantoor kas welke een degelijke meerwaarde bied bij u op het kantoor.

Interesse in een kantoor kas?

Vraag het concept nu aan en laat u verassen.

Uw aanvraag: