Glazen vergaderruimte

Vergaderen, dat kennen we allemaal. Grote vergaderruimtes met veel mensen en veel ruis. Met de Buytenshuys glazen vergaderruimte maakt u eenvoudig een gesloten ruimte, de glazen vergaderruimte bied meer rust. Met de glazen vergaderruimte ervaart u meer privacy op het moment dat u wenst te vergaderen. Vergaderen in een glazen vergaderruimte is heel populair tegenwoordig, een glazen vergaderruimte past in bijna elke kantoorsituatie.

Verschillende glazen vergaderruimtes

Uw vindt de glazen vergaderruimte in diverse soorten en maten, de glazen vergaderruimte is te maken voor welke hoeveelheid mensen u dan ook in de ruimte zou wensen. Wenst u een glazen vergaderruimte voor een groep van 25 mensen? Ook hier hebben wij een passende glazen vergaderruimte voor. Meer akoestiek? De glazen vergaderruimte is in verschillende hoogtes te bestellen. Meer beperkte hoogte? Ook hier voor hebben wij een goede glazen vergaderruimte.

Thermopane in uw glazen vergaderruimte

Er zijn veel bedrijven welke opzoek zijn naar meer privacy. Standaard wordt een glazen vergaderruimte uitgevoerd met enkel veiligheidsglas. Het veiligheidsglas van een glazen vergaderruimte is 4mm dik en laat hierdoor nog veel geluid door. De oplossing welke wij bieden is een glazen vergaderruimte uitgevoerd met 14mm thermopane glas, door het toepassen van thermopane glas in uw glazen vergaderruimte vergroot u de isolatiewaarde en ontstaat er nog meer rust in uw glazen vergaderruimte. De glazen vergaderruimte ziet er teven stijlvol uit.

Een glazen vergaderruimte met polycarbonaat

Wenst u een glazen vergaderruimte welke u afschermd van de rest van het kantoor? Dat kan! Buytenshuys biedt een glazen vergaderruimte eenvoudig aan met polycarbonaat in de wanden. Het polycarbonaat van uw glazen vergaderruimte zorgt ervoor dat de wanden minder transparant zijn. Uw glazen vergaderruimte biedt meer privacy en is minder toegankelijk voor afleiding van buitenaf. De glazen vergaderruimte met polycarbonaat is ideaal voor de echte fanatieke vergaderlieden. Met deze glazen vergaderruimte pakt u de absolute focus.

Interesse in een glazen vergaderruimte?

Vraag het concept nu aan en laat u verassen.

Uw aanvraag: