Glazen kantoorruimte

Eén van de toepassing van onze producten is een glazen kantoorruimte. De toepassing van een glazen kantoorruimte gaat ontzettend goed samen met onze producten. Op tuinkassensite.nl vindt u verschillende producten die erg geschikt zijn als glazen kantoorruimte. Hier kunt u inzichtelijk krijgen welk product voor u als glazen kantoorruimte geschikt zou zijn binnen het door u gekozen budget!

Nieuwe werksfeer

We zien steeds meer dat transparantie erg belangrijk is in de nieuwe werksfeer. Dit kunt u bereiken door een glazen kantoorruimte in te richten. Door een glazen kantoorruimte te plaatsen, is er veel zicht op en in de kantoorruimte en blijft communicatie erg makkelijk. Toch kunt u ook optimaal presteren doordat de glazen kantoorruimte geïsoleerd is en zo voor de benodigde rust zorgt.

Dubbel glas

De glazen kantoorruimte bestaat voor een groot deel uit glas. Daarom is de glazen kantoorruimte uitgerust met dubbel glas. Er bestaan verschillende soorten dubbel glas. Vaak wordt voor een glazen kantoorruimte dubbel glas gebruikt dat bestaat uit 2 lagen glas met tussen deze glazen lagen een laag lucht. Dit zorgt ervoor dat lucht langs het glas niet makkelijk van binnen de glazen kantoorruimte naar buiten kan. Echter, om uzelf te beschermen tegen hoge energierekeningen, kunt u voor uw glazen kantoorruimte ook kiezen voor dubbel glas dat bestaat uit twee lagen glas met tussen deze twee lagen glas een laag van een edelgas. Dit edelgas zorgt ervoor dat de warme lucht nog beter binnen uw glazen kantoorruimte blijft!

Wanden van Polycarbonaat

Om uw glazen kantoorruimte nog beter te kunnen verwarmen, kunt u gebruik maken van het zogeheten polycarbonaat. Polycarbonaat heeft een goede isolerende werking en houdt de warmte daardoor erg goed vast in uw glazen kantoorruimte. De opbouw van het geleverde polycarbonaat is vaak gelijk aan die van dubbel glas. Het bestaat uit twee lagen polycarbonaat met tussen deze twee lagen een laag lucht. Het is van belang dat de twee platen stabiel boven elkaar geplaatst worden. Om hiervoor te zorgen zijn er vele tussenwandjes geplaatst.

Interesse in een glazen kantoorruimte?

Vraag het concept nu aan en laat u verassen.

Uw aanvraag: