buytenshuys ACD tuinkassen

Vind hier de nieuwe blackline tuinkassen van ACD

Voor meer informatie kunt u ook onze digitale brochures aanvragen

Meer informatie?

Blackline tuinkassen

Opzoek naar een tuinkas? De blackline serie van ACD biedt u stijlvolle en elegante modellen voor een goede prijs. De blackline serie is de nieuwste lijn van onze fabrikant en gaat uit van 9 actiemodellen. Bij Buytenshuys bent u aan het juiste tuinkas adres. Wij zijn premium dealer bij ACD, hierdoor hebben wij veel mogelijkheden binnen de verschillende modellen en kunt u tevens de blackline bezichtigen in onze showroom. Waar let u op bij de aanschaf van een tuinkas? Een tuinkas met hoge kwaliteit, een tuinkas waar u vele jaren in kan kweken, een tuinkas met allure en mooie afwerking. De ACD blackline has it all. Wilt u extra accessoires bij de tuinkas? Bij deze blackline serie worden alle accessoires standaard in het zwart geleverd. U kunt een keuze maken voor een blackline tuinkas met rechte wanden of met schuine wanden. Welke blackline serre u ook kiest, u kunt vertrouwen op de kwaliteit van ACD. De echte prestige kwaliteit.

Veilig in uw tuinkas

De blackline tuinkassen leveren wij uitsluitend met veiligheidsglas, wij vinden het belangrijk dat de tuinkassen gegarandeerd veilig voor u en uw (klein)kinderen zijn. Een tuinkas met veiligheidsglas geeft een prettig gevoel tijdens het kweken. Tevens heeft veiligheidsglas het voordeel dat u grote raampuien heeft in uw tuinkas, waardoor u vanuit uw blackline tuinkas een weids uitzicht heeft.

Kwaliteit in kassen

Een deel van ons blackline assortiment is tegen meerprijs ook met een verhoogde goot te leveren, zoals bij de blackline R306XH. De R306XH heeft een goothoogte van 204 cm, dit is ideaal voor de echte klimplant kwekers. Tomatenkwekers zullen genieten van de extra hoogte welke de blackline R306XH biedt. De prijzen voor verhoging bij de overige modellen zijn op aanvraag. Tevens geldt dit ook voor als u een dubbele schuifdeur op de zijwand wilt, wij kunnen de blackline uitvoeren met een ander gootprofiel waardoor deuren op de zijwand mogelijk is. Wilt u helder glas in het dak? Ook dit is mogelijk tegen meerprijs. Ook maatwerk kunnen wij bieden met deze blackline serie. Wij zijn benieuwd naar uw ideeën. Met onze blackline tuinkassen haalt u een echte eye-catcher in huis. De serre zal stijlvol en elegant staan in uw tuin. Als premium dealer van ACD, zijn wij ook servicepoint. U kunt bij ons ten alle tijden terecht voor extra accessoires maar ook wanneer u bijvoorbeeld onderdelen zou missen. Als erkend service point van ACD, kunnen wij u vaak direct helpen. Dit geeft u veel zekerheid op een snelle montage.

Volg ons

Een afspraak maken voor de blackline kas? Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek.


Bekijk hier onze openingstijden     info@buytenshuys.nl      +31 (0)85 - 7607090